Лежалка за миленици кружна

1,200.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Легло за миленици овозможува совршено удобен и луксузен простор за Вашиот миленик.
Леглата имаат дебела внатрешна подлога и овозможува меко и топло спиење кое Вашиот миленик ќе го обожава. Полнењето е изработено од 100% природен материјал.
Надворешниот дел е направен од материјал кој не дозволува да се лепи крзното на Вашиот миленик.

Дијаметар: 50см.
Висина: 16см.

Боја: Црвена

 

 

Легло за миленици овозможува совршено убоден простор за Вашиот миленик.
Леглата имаат дебела внатрешна подлога и овозможува меко и топло спиење кое Вашиот миленик.