Лежалка за миленик

1,600.00 ден2,000.00 ден

Лежалка за миленик – мал син
1,600.00 ден

Нема на залиха

Лежалка за миленик – среден син
2,000.00 ден

Нема на залиха

Лежалка за миленик – мал црвен
1,600.00 ден
Лежалка за миленик – среден црвен
2,000.00 ден
Лежалка за миленик – мал розев
1,600.00 ден

Опис на производот

Удобна и мека лежалка за вашиот миленик. Погодна за мали и средни раси. Достапна во повеќе големини и бои.