Лежалка за миленик

2,600.00 ден

Лежалка за миленик – маслинеста
2,600.00 ден

Нема на залиха

Лежалка за миленик – розева
2,600.00 ден

Нема на залиха

Лежалка за миленик – портокалова
2,600.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Удобна и мека лежалка за вашиот миленик. Погодна за мали и средни раси. Достапна во две бои : портокалова и розева.