Лежалка за миленик

2,000.00 ден2,600.00 ден

Лежалка за миленик – мала сина
2,000.00 ден

Нема на залиха

Лежалка за миленик – средна сина
2,600.00 ден

Нема на залиха

Лежалка за миленик – мала крем
2,000.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Удобна и мека лежалка за вашиот миленик. Погодна за мали и средни раси.