Попуст!

Лежалка за миленик во форма на слон

1,890.00 ден

Лежалка за миленик во форма на слон – сив
1,890.00 ден
Лежалка за миленик во форма на слон – розев
1,890.00 ден

Опис на производот

Удобна и мека лежалка за вашиот миленик. Погодна за мали и средни раси. Достапна во два дизајни.