Латекс овошје со јаже 20cm

315.00 ден

Опис на производот

Вистинската играчка изработена од висококвалитетен и долготраен материјал ќе донесе радост и разновидност во секојдневниот живот на вашето домашно милениче. Наменета е за мали и средни раси на кучиња.