Латекс играчка за куче 8цм

215.00 ден

Опис на производот

Латекс играчка изработена од издржлив материјал кој е флексибилен и отпорен на гризење. Ако се проголта дел од играчката, нема оштетување на дигестивниот систем. Тие се соодветна забава дури и ако кучето останува само дома. Вистинската играчка изработена од висококвалитетен и долготраен материјал ќе донесе радост и разновидност во секојдневниот живот на вашето домашно милениче.  Доколку сте заинтересирани за одреден тип на играчка, мора да ја наведете во белешките, во спротивно изборот е случаен.