Латекс играчка за куче животински глави со конци 20cm

240.00 ден

Опис на производот

Латекс играчка изработена од издржлив материјал кој е флексибилен и отпорен на гризење. Ако се проголта дел од играчката, нема оштетување на дигестивниот систем. Тие се соодветна забава дури и ако кучето останува само дома. Вистинската играчка изработена од висококвалитетен и долготраен материјал ќе донесе радост и разновидност во секојдневниот живот на вашето домашно милениче. Тоа се главно топчиња, коски, канап и играчки кои испуштаат звук или имаат атрактивен мирис.

 Доколку сте заинтересирани за одреден тип на играчка, мора да ја наведете во белешките, во спротивно изборот е случаен.