Латекс животни 21cm

340.00 ден

Опис на производот

Плочата од латекс фризби ќе ви овозможи многу забава во вашето слободно време, а вашето куче ќе има одлично време кога ќе ја земе. Кога поминувате време заедно, ќе ви се зајакне меѓусебната врска.