Колор Стикс 1л

336.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Пловечка комплетна храна за дворни езерца. Хранливите материи, минерали и витамини, како и каротеноиди обезбедуваат избалансирана исхрана и промовираат живописни бои на рибите.
Каротеноидите природно ги зголемуваат црвените, жолтите и портокаловите пигменти на рибата.