Кои Стикс 1л

295.00 ден

Опис на производот

-Целосна храна за сите кои
-Содржи есенцијални хранливи материи и витамини
-За урамнотежена исхрана, здрав раст и силен имунолошки систем
-Природни засилувачи на бои за светло обоени риби
-Незаситените масни киселини ја поттикнуваат виталноста