Кожна коска 21цм.

240.00 ден

Опис на производот

Kоски од пресувана телешка кожа со должина од 21 цм. Овие коски се обложени со цврста гума која има значајна улога за одржување на денталната хигиена на забите на вашето милениче. Намената на овие коски е чистење на кариес и каменец од забите. Исто така е корисна за млади кучиња кои се во период на развивање на нивната вилица, кога грицкаат се и сешто, може да служи како занимација.