Кварцен Песок 1.6-4мм “Aquael aqua Decoris” 2кг

130.00 ден

Опис на производот

Се препорачува за аквариуми со риби што живеат близу до дното (ситниот песок не ја оштетува нивната кожа).Темелно исплакнет и ослободен од контаминација, подготвен за користење.Не ги менува параметрите на водата во аквариумот.