Кварцен Песок 0.4-1.2 мм “Aquael aqua Decoris” 2кг

130.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Се препорачува за аквариуми со риби што живеат близу до дното (ситниот песок не ја оштетува нивната кожа).Темелно исплакнет и ослободен од контаминација, подготвен за користење.