Камон тоалет за мачки со рачка

1,140.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Елегантен тоалет за мачки со иновативен дизајн. Заштедува простор бидејќи е мал по големина, може да се користи и од возрасни мачки со средна големина. Опремен е со рачка и филтер за заробување мириси. Сјајна пластика за лесно чистење. 
Димензии: 45 x 36 x 31,5 сантиметри.