Кадифен лав кафен 25х12х12см

585.00 ден

Опис на производот

*Мека кадифена играчка
*Погоден за сите раси на кучиња
*Часовна забава за играње

Дали вашето куче сака да се гушка и да игра? Мекиот duvoplus Catty lion е забавна плишана играчка за кучиња која е ултра сакана и сигурно ќе ви овозможи повеќечасовна забава.