Кадифен дабар рамно кафен 49x25x8,5cm

835.00 ден

Опис на производот

*Мека рамна кадифена играчка
*Испраќа привлечен звук на крцкање, вклучува чкрипење
*Погоден за сите раси на кучиња
*Часовна забава за играње

Дали вашето куче сака да се гушка и да игра? Меката duvoplus Flatty кафен дабар е кул кадифена играчка за кучиња која е ултра сакана. Забавниот звук на крцкање и чкрипење гарантираат дека оваа играчка ќе го израдува секое куче. Загарантирана е повеќечасовна забава?