Играчка за птица

190.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Vitapol – Играчка за птица

Дрвена играчка во комбинација со јаже е наменета за поголема активност и забава на вашата птица. Користејќи ја метална кука, лесно се прикачува во кафезот каде птицата може да си игра.  

Димензии:21см.

Забава за птици