Играчка за маче

180.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Vitapol Barry king – Играчка за маче (фосфорна риба на конец)

Играчките се добри за забава и квалитетно поминато време со вашата мачка, но и занимација кога мачката останува сама дома. Вистинската играчка ќе донесе радост и разновидност во секојдневниот живот на вашето домашно милениче. Со нашите играчки ќе ја израдувате секоја мачка.

Димензии: 9х5см.

 

 

За забава и квалитетно поминато време