Играчка за маче „Wilma Rod with Feather“

120.00 ден

Out of stock

Опис на производот

WILMA значи разновидност, живописни бои и звучни ефекти – крцкање или шушкање. Тајзер стапчињата се играчки кои особено ги сакаат мачките, уште повеќе ако сопственикот активно се вклучи во играта. Мачките тогаш можат да скокаат, да грабнат и да демнат само за да нападнат во најмалку очекуваниот момент.

Големина: 60 цм