Играчка за маче

250.00 ден

Опис на производот

Flamingo – Играчка за маче

Играчките се добри за забава и квалитетно поминато време со вашата мачка, но и занимација кога мачката останува сама дома. Вистинската играчка ќе донесе радост и разновидност во секојдневниот живот на вашето домашно милениче. Со нашите играчки ќе ја израдувате секоја мачка.

Количина: 3 топки

Димензии: 4см

За забава и квалитетно поминато време