Играчка за маче

265.00 ден

Опис на производот

Играчките се добри за забава и квалитетно поминато време со вашата мачка, но и занимација кога мачката останува сама дома. Вистинската играчка ќе донесе радост и разновидност во секојдневниот живот на вашето домашно милениче. Со нашите играчки ќе ја израдувате секоја мачка.

Јутениот ролер и глувче со сигурност ќе бидат забава за вашето домашно милениче.

Достапна е во две бои : сива и кафена.