Играчка за маче

170.00 ден

Опис на производот

Играчките се добри за забава и квалитетно поминато време со вашата мачка, но и занимација кога мачката останува сама дома. Вистинската играчка ќе донесе радост и разновидност во секојдневниот живот на вашето домашно милениче. Со нашите играчки ќе ја израдувате секоја мачка.

Јутената топка со пердувче е вистинскиот избор за забава за вашето маче.

Димензија : 16 cm