Играчка за куче „Zibi Handle with Ball“

210.00 ден

Out of stock

Опис на производот

ЗИБИ е линија на оригинални играчки за кучиња направени со употреба на силни јажиња и пластични елементи. Тие ја задоволуваат желбата за гризење и се совршени за играње додека сте на прошетка.

Големина: 40 цм