Играчка за куче Ferplast CHEWA BOING BALL

880.00 ден

Опис на производот

Забните играчки за кучиња Chewa Boing на Ferplast се корисни за стимулирање и задоволување на природната потреба на кучето за џвакање и игра. Изработени од нетоксичен, исклучително издржлив и еластичен материјал, тие се спротивставуваат на каснувањата и острите заби на животното. Кучешката топка Chewa Boing е идеална како играчка за носење, а може да се користи и на море, во базен или во потоци, бидејќи лебди. Исклучително лесен, избегнува оштетување или повреди на миленичето при фрлање и има диспанзер за грицки.

- Играчка топка за кучиња
- Помага во хигиената на забите благодарение на механичкиот ефект на чистење при каснување
- Ја стимулира и задоволува природната потреба на кучето за џвакање и игра
- Направено од нетоксичен материјал (термопластичен полиуретан)
- Исклучително издржлив еластичен материјал
- Супер отпорен на остри каснувања и заби
- Ултра лесен, скокачки и лебдечки
- Идеален како играчка за носење
- Не ги оштетува забите на животното
- Спречува оштетување или повреди на животното при фрлање

 големина
М: дијаметар 6,3 см