Играчка за куче „Fatty Pig“

Опис на производот

FATTY се плишани животни со округли, кожни стомаци и пискалки. Тие се дизајнирани првенствено за кученца и млади кучиња. Со нив може да се игра на многу различни начини, самостојно или со сопственикот.

Големина: 23 цм