Играчка за куче „Farm Ball PIG“

210.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Серијата FARM BALL вклучува пискливи, гумени и латекс играчки во форма на топчиња направени да изгледаат како животни на фарма. Тие се издржливи, безбедни за кучето и одлични за играње. Пискливите звуци го охрабруваат вашето домашно милениче да биде активно и го прават тоа заинтересирано за играчката подолго.

Големина: 9,5 цм