Играчка за куче „Ed Yellow“

120.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Ежето ЕД е играчка која при играње дополнително ги чисти запчињата и ги масира непцата на вашето милениче.

Бои: жолта.
Големина: 8.5 цм