Играчка за куче плетено јаже 32cm

200.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Со играчката со канап кучето ќе може да ја покаже својата сила во влечење јаже, двајцата ќе уживате во времето заедно додека си играте. Оваа играчка е соодветна забава дури и ако кучето останува само дома. Вистинската играчка изработена од висококвалитетен и долготраен материјал ќе донесе радост и разновидност во секојдневниот живот на вашето домашно милениче. Погодна е и за средни и големи раси на кучиња.