Играчка за куче пајак со јаже 26cm

320.00 ден

Опис на производот

Со играчката со канап кучето ќе може да ја покаже својата сила во влечење јаже, двајцата ќе уживате во времето заедно додека си играте.  Тие се соодветна забава дури и ако кучето останува само дома. Вистинската играчка изработена од висококвалитетен и долготраен материјал ќе донесе радост и разновидност во секојдневниот живот на вашето домашно милениче.

 Ако сте заинтересирани за одредена боја, мора да ја наведете во белешките, во спротивно изборот е случаен.