Играчка за куче од TPR гума 12,5cm

275.00 ден

Опис на производот

Гумена играчка за куче од силна и термопластична TPR гума, со која кучето си ги масира непцата и ги зајакнува мускулите за џвакање додека си игра. Тие се соодветна забава дури и ако кучето останува само дома. Вистинската играчка изработена од висококвалитетен и долготраен материјал ќе донесе радост и разновидност во секојдневниот живот на вашето домашно милениче.