Играчка за куче колбас на јаже

215.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Винилна играчка изработена од издржлив материјал. Тие се соодветна забава дури и ако кучето останува само дома. Вистинската играчка изработена од висококвалитетен и долготраен материјал ќе донесе радост и разновидност во секојдневниот живот на вашето домашно милениче. Тоа се главно топчиња, коски, канап и играчки кои испуштаат звук или имаат атрактивен мирис.