Играчка за куче гумена топка со јаже 26cm

230.00 ден

Опис на производот

Со играчката со канап кучето ќе може да ја покаже својата сила во влечење јаже, двајцата ќе уживате во времето заедно додека си играте. Играчката е соодветна забава дури и ако кучето останува само дома. Вистинската играчка изработена од висококвалитетен и долготраен материјал ќе донесе радост и разновидност во секојдневниот живот на вашето домашно милениче.