.

Зелен плетен џемпер за куче

800.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Рачно плетениот џемпер од волна ќе му озвозможи на вашиот миленик топли зимски прошетки.Наменет е за кучиња од мала раса, и целосно го заштитува миленикот.