Зелена јакна со качулка за куче 40см

1,692.00 ден

Опис на производот

Дебела топла јакна за кучиња. При изборот на големина, важно е да се измери целата должина на грбот. Вашето четириножно милениче ќе изгледа неодоливо, а прошетките на студено време повеќе нема да ви претставуваат проблем. Прицврстувањето се врши со пластични столпчиња, а задниот дел е фиксиран со гумени ленти. Материјалот е лесен за одржување и може да се пере рачно на 30°C.