Завеса за кафез ХЛ

180.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Завеса за кафез за папагал – големина ХЛ

Завесата за кафез спречува валкање и расфрлање на остатоците од храна наоколу.

Димензии: 90х34х34см

Заштитна завеса