Завеса за кафез С

70.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Завеса за кафез за папагал – големина С

Завесата за кафез спречува валкање и расфрлање на остатоците од храна наоколу.

Димензии: 45х23х23см

Заштитна завеса