Завеса за кафез М

80.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Завеса за кафез за папагал – големина М

Завесата за кафез спречува валкање и расфрлање на остатоците од храна наоколу.

Димензии: 55х23х23см

Заштитна завеса