Завеса за кафез Л

140.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Завеса за кафез за папагал – големина Л

Завесата за кафез спречува валкање и расфрлање на остатоците од храна наоколу.

Димензии: 70х30х30см

Заштитна завеса