.

Елек за миленик 41cm

1,053.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Елекот е направен од шушкав материјал, погоден за дожд и снег. Целосно го заштитува вашиот миленик и му овозможува удобност и топлина. Патентот е поставен на горната страна, за полесно облекување и покомфортни прошетки. Исто така, на горната страна има два прстени за закачување на поводникот. Од долу целосно го заштитува Вашиор миленик од студеното време.Наменет е за кучиња до 41 сантиметар.