Елек бордо со рефлектирачка лента на грбот за куче 50 cm

1,820.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Модерен комбинезон за кучиња со топол и мек фил. При изборот на големина, важно е да се измери целата должина на грбот. Вашето четириножно милениче ќе изгледа неодоливо, а прошетките на студено време повеќе нема да ви претставуваат проблем. Прицврстувањето се врши со пластични столпчиња. Материјалот е лесен за одржување и може да се пере рачно на 30°C.