Дрвено гнездо

270.00 ден

Опис на производот

Дрвено гнездо за птици

Дрвеното гнездо е место каде вашите птици ќе имаат сопствен простор каде ќе се чуствуваат безбедни и помирни. Птиците во природата сами ги градат своите гнезда, а домашните птици ги одгледуваат своите малечки во вакви гнезда кои се прикачуваат на кафезите.

Димензии: 14х14х19см

 

 

Гнездо за птици