Дрвено гнездо

305.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Дрвено гнездо за птици

Дрвеното гнездо е место каде вашите птици ќе имаат сопствен простор каде ќе се чуствуваат безбедни и помирни. Птиците во природата сами ги градат своите гнезда, а домашните птици ги одгледуваат своите малечки во вакви гнезда кои се прикачуваат на кафезите.

Димензии: 15х18х17см.

Гнездо за птици