Дентална играчка за куче „Snacky Worm“

260.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Snacky worm, оваа забавна играчка има јазик како змија, чешел како змеј и тело како стоногалка.
Целата должина е поделена на сегменти и во секој од нив (освен главата) може да се скрие награда. Целиот црв е свиткан во форма на буквата S. Worm Snacky е направен од свилена гума и секако е многу пријатен за џвакање за вашето куче.
Таа не тоне во водата и лесно се одржува чиста.

Бои: сина и розева.
Големина: 22×8 цм