Дентална играчка за куче – ѕвезда 9cm

100.00 ден

Опис на производот

Со оваа играчка кучето си ги масира непцата додека си игра и ги зајакнува мускулите за џвакање. Тие се соодветна забава дури и ако кучето останува само дома. Вистинската играчка изработена од висококвалитетен и долготраен материјал ќе донесе радост и разновидност во секојдневниот живот на вашето домашно милениче.