Дентална вода за измивање на устата со мирис на јаболко – 300 мл

520.00 ден

Опис на производот

Дентална вода за измивање на устата со мирис на јаболко

Денталната вода ја измива устата и обезбедува свеж здив на миленикот

Превенира од забен камен и обезбојување на забите
Се додава во водата за пиење