Гупи Мини Флејкс 100мл

168.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Високо хранлива комплетна храна во форма на мини снегулки за секојдневно хранење на гупи и други живородни риби.Мини снегулките лебдат на површината кратко време пред полека да потонат, тоа ги прави идеални за риби кои се хранат во горниот дел на аквариумот.Големината на снегулката е дизајнирана да одговара на малите усти на рибите со што им се олеснува хранењето