Грејач за аквариум

1,500.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Потопен краток грејач за аквариум – Flamingo

Аквариумскиот грејач обезбедува да се постигне соодветна температура во аквариумот. Грејачот може целосно да се стави под вода, и да ја одржува температурата помеѓу 16°C и 34°C. 

Јачина: 100вати

Додаток за аквариум