Грејач за аквариум “Tetra HT200”

1,340.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Има совршен дизајн и функционалност креирана од врвните дизајнери на Тетра. Еворопски производ изработен од стакло кое се одликува со голема цврстина што помага да се спречи механичко оштетување.Погоден е за аквариуми со солена вода и за слатководни аквариуми. Tetra HT200 има моќност од 200 вати и е погоден за аквариуми до 300 литри. Поседува прецизен термостат кој овозможува стабилно одржување на температурата во аквариумот.