Грејач за аквариум “Diversa Thermo Plus 50”

860.00 ден

Опис на производот

-Потопен грејач за аквариум со моќност од 50w
-Со вграден термостат
-Овозможува прецизно подесување на температура
-Опсег на подесување од 18 до 35 степени целзиусови
-Изработен од специјално стакло
-За солени и слатководни аквариуми
-Безбеден за користење
-Идеален избор за Нано аквариуми со капацитет до 50 литри
-Должина:14цм